Gynecological Foam Detergent For Intimate Hygiene Ginexid 150 Ml

£9.9
FREE Shipping

Gynecological Foam Detergent For Intimate Hygiene Ginexid 150 Ml

Gynecological Foam Detergent For Intimate Hygiene Ginexid 150 Ml

RRP: £99
Price: £9.9
£9.9 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

TRATAMENT: Am un fibrom uterin de 3 cm pe partea stanga, nu am facut tratament , mi-a spus medicul ca trebuie operat dar eu cred ca se poate trata, am o scurgere alba elastica, am picioarele inghetate tot timpul, ma doare tot timpul pe sub burta , simt o presiune in aceea zona si tot timpul indiferent ca beau lichide sau nu, urinez foarte mult(lichid mult), nu am dureri cand urinez iar cand merg cu masina este un chin pentru mine, trebuie sa opresc din jumatate in jumatate de ora, nu stiu, simt ca parca imi declanseaza ceva starea asta, poate este si ceva mental in toata problema asta. O sangerare maroniede scurta durata poate fi determinata de implantarea ovulului fecundat in mucoasa uterina, dar si de afectiuni ginecologice. Nu ati mentionat daca s-a instalat menopauza, cred ca transpiratiile abundente sunt cauzate de aceasta. Le puteti reduce administrand un preparat specific pentru menopauza (Femina tinctura, Red Clover). Acestea au efect de reechilibrare și normalizare a pH-ului vaginal, care este util împotriva colonizării patogene.

Гинексид ПРОМО ПАКЕТ интимна пяна и овули -аптеки Афиа

Am o intrebare cu privire la antibiotice, si mai precis la "Zennit"; as vrea sa stiu daca pentru o raceala la ovare este bun, daca nu exista altul mai bun decat acesta (de asemenea la ce interval de timp se iau pastilele). Flamexinul ajuta la ceva? Si spalaturile cu tantum rosa ajuta la raceala? Ce alte metode de a scapa de aceasta raceala mai pot folosi? Astept cu nerabdare raspunsul dvs. The vaginosis occur through discharge; vaginitis are an inflammation state which, in addition to discharge, can result in itching, burning and swelling.AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BUTANE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, ISOBUTANE, PROPANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, MENTHOL POLYQUATERNIUM-44, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, MELALEUCA ALTERNIFOUA LEAF OIL, LIMONENE

Ginexid, 150 ml, Naturpharma : Farmacia Tei online Ginexid, 150 ml, Naturpharma : Farmacia Tei online

Este posibil sa va ajute: Ginosept ovule - Fares (de la Fares - Afectiuni ginecologice) Ginexid spuma de curatare - FarmaDerma (de la FarmaDerma) Ginosept (de la Fares - Afectiuni ginecologice) Composition: semi-synthetic glycerides, hamamelis oil extract, chamomile oil extract, vitamin E acetate, chlorhexidine digluconate. Puteti face spalaturi cu ceai pentru afectiuni ginecologice, ceai de galbenele si musetel, pentru diminuarea mancarimilor, si sa urmati un tratament cu MultiGyn Flora plus, 5 seri consecutiv. Este posibil sa va ajute: Jemnost a účinnost je zaručena unikátní kombinací přírodních výtažků z vilínu (hamamelis) a heřmánku. Respectati instructiunile intocmai pentru a va putea baza pe rezultatul testului! Este posibil sa va ajute:Aceasta sortare va afecta doar listarea curenta. Pentru a cauta in tot catalogul, folositi lupa din headerul de mai sus. Puteti aplica ovule Canesten trei seri consecutiv, apoi, pentru refacerea florei, iaurt sau capsule cu probiotice (Gyniel). Este posibil sa va ajute: Ginexid spuma de curatare - FarmaDerma (de la FarmaDerma) Serenis nu trebuie administrat daca sunteti alergica la componentele continute, iar vara trebuie prudenta in legatura cu expunerea la soare (tot din cauza sunatoarei). Va recomand sa luati Fertilovit F 35, cate o capsula pe zi dupa micul-dejun, in asociere cu Myo-Sun (1 plic de 2 ori pe zi, dimineata si seara) si Branca-ursului tinctura (5 ml de 4 ori pe zi in perioada 5-21 a ciclului menstrual).

Ginexid - VAGINAL OVULES

Este posibil sa va ajute: Ginexid Ovule - FarmaDerma (de la FarmaDerma - Igiena intima) Ginexid spuma de curatare - FarmaDerma (de la FarmaDerma) Vreau sa raman insarcinata: Am 47 de ani si doresc din tot sufletul sa mai raman insarcinata.Mai este posibil si ce tratament imi recomandati (cel mai eficient) si cat timp sa-l urmez. Am facut controale ginecologice si analize la recomandarea medicului si au iesit AMH 0.08, FSH 79 si LH 54.Menstruatia a inceput sa se deregleze si mi-a aparut si puf pe fata.Urmez tratament cu Estroplus, CoenzimaQ10, Resveratrol la recomandarea medicului si in plus Tinctura de Branca Ursului si Gemoderivate de Mladite de zmeur si ceai de Cretisoara de 2 luni.Mentionez ca am facut si teste de ovulatie si au iesit pozitive. Daca echografiile nu au pus in evidenta existenta unui chist ovarian sau a altei afectiuni ginecologice, poate aveti o problema la rinichiul stang, sau o afectiune a aparatului digestiv (sindromul colonului iritabil). Este posibil sa va ajute: Ginosept ovule - Fares (de la Fares - Afectiuni ginecologice) Ginexid Ovule - FarmaDerma (de la FarmaDerma - Igiena intima) Ginexid spuma de curatare - FarmaDerma (de la FarmaDerma) Este posibil sa va ajute: Absorbante lungi cu aripioare - Natracare (de la Natracare - Igiena personala: Tampoane si Absorbante) Carpicon S - supozitoare - Elzinplant (de la Elzin Plant - Afectiuni ginecologice)

Složení: Aqua, disodium laureth sulfosuccinate, butane, ammonium lauryl sulfate, chamomilla recutita flower water, hamamelis virginiana leaf water, isobutane, propane, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, lactic acid, undecylenamidopropyl betaine, peg-12 dimethicone, parfum, menthol, polyquaternium-44, chlorhexidine digluconate, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene. Va recomand sa luti in asociere cu uleiul de salvie si cel de primula, Normoflux. Incepeti cu cate 2 caspule de 3 ori pe zi, iar dupa o luna, reduceti doza la jumatate si puteti continua inca 2 luni. Produsul are efect hemostatic, astringent si vasoconstrictor asupra uterului. Este cazul sa va adresati ginecologului!Sangerarile intermenstruale pot fi indiciu pentru afectiuni ginecologice severe.

GINEXID Vaginální čípky 10 kusů - Lékárna.cz GINEXID Vaginální čípky 10 kusů - Lékárna.cz

Caracteristici: pentru toaleta intima regulata asigurand preventia infectiilor fungice si bacteriene; in asociere cu tratamentul etiologic al infectiilor fungice si bacteriene; folositor in situatiile cu risc crescut de infectii; se utilizeaza si ca profilaxie inaintea diferitelor procedurei chirurgicale sau diagnostice ginecologice.Tantum Rosa va ajuta la diminuarea mancarimilor si la reducerea tuturor simptomelor si in acest caz. Nu mai folositi absorbante parfumate, nici hartie igienica impregnata cu parfum! ovule Cerviron 10 ovule Innate si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi: candidoza vaginala, vaginita plante medicinale: extract de cimbru (thymus vulgaris), extract de turmeric (curcumin, curcuma longa). Hygienic complement for vaginal use indicated as an adjuvant and preventive treatment of vaginal phlogistic states, of which it helps to mitigate the symptoms (burning, irritation and itching). It is also useful for:



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop