RAKI - Beylerbeyi Göbek Raki 70cl | Turkish Aniseed Flavoured Brandy - 100% Fresh Grapes - No Added Sugars | Triple Distillation - Alcohol 45%

£16
FREE Shipping

RAKI - Beylerbeyi Göbek Raki 70cl | Turkish Aniseed Flavoured Brandy - 100% Fresh Grapes - No Added Sugars | Triple Distillation - Alcohol 45%

RAKI - Beylerbeyi Göbek Raki 70cl | Turkish Aniseed Flavoured Brandy - 100% Fresh Grapes - No Added Sugars | Triple Distillation - Alcohol 45%

RRP: £32.00
Price: £16
£16 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Beylerbeyi Göbek Rakısı’nın özellikleri arasında karakteristik anason kokusu, zengin bir aroma ve kendine has bir tat bulunur. Bu rakı, yoğun bir şekilde içildiğinde sıcak bir his bırakır ve damakta uzun süre kalıcı bir tat bırakır.

Görüldüğü üzere, 2023 yılında Beylerbeyi rakı fiyatlarında ortalama %30’luk bir artış yaşandı. Bu artış, Türkiye’de yaşanan enflasyon ve döviz kurundaki yükselişin bir sonucu olarak görülüyor. Beylerbeyi Rakı Fiyatları 2023 Beylerbeyi Rakı Ege demek; aynı zamanda üzüm demek. Nasıl 63 yıldır tütünde en iyiyi aradıysak, şimdi rakı üretiminde de Ege’nin en güzel üzümleriyle yola çıkıyoruz” diyor.Beylerbeyi Göbek Rakısı, üretim aşamasında dikkatli bir şekilde kontrol edilen sıcaklık ve sürelerle mayalanır. Bu nedenle rakının fermente olması sağlanır ve içerisindeki ana bileşenlerin tam anlamıyla birleşmesi mümkün olur. İçerisindeki doğal bileşenlerin dengeli bir şekilde buluştuğu Beylerbeyi Göbek Rakısı, bu özelliğiyle rakı severlerin damak zevkine hitap etmektedir. Um sicherzustellen, dass man ein authentisches Beylerbeyi Göbek Raki-Produkt kauft, gibt es einige Faktoren zu beachten: Türkiye’nin en popüler rakı markalarından biri olan Beylerbeyi, 2023 yılında da fiyat güncellemesi yaptı. 17 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olan yeni fiyatlar, aşağıdaki gibidir:

yıl içinde sektöre 25 milyon dolar daha yatırım yapmayı planlıyoruz. 50 milyon litrelik bu pazarda ilk üçe girmeyi hedefliyoruz.” ve 150’lik rakı fiyatı: 999,00 TL’dir. Beylerbeyi Rakı Fiyatları Beylerbeyi Rakı Fiyatları Beylerbeyi Rakı Fiyatları 2023damıtmada bu göbek tekrar damıtılıp, yine göbek kısmı alınmakta, aynı işlem üçüncü kez tekrar edilmekte. According to the codex, distilling suma once with anise is sufficient, but Beylerbeyi sets its own standard here.

Yeni Rakı (Türkiye): Türkiye’nin en ünlü ve en çok satılan rakı markasıdır. 70 cl’lik bir şişe Yeni Rakı’nın fiyatı Türkiye’de 529,00 TL’dir.

Das könnte dir auch gefallen …

Beylerbeyi göbek rakısı, özellikle Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan bir içkidir. İçerisindeki özel baharatlar ve aromalarla dikkat çeken bu içecek, Türk rakısı severler tarafından tercih edilen bir markadır. Peki, beylerbeyi göbek rakısı nasıl üretilir? Hammaddelerin Kalitesi: İyi bir rakı için en önemli husus, kullanılan hammaddelerin kalitesidir. Beylerbeyi göbek rakısında kullanılan üzüm ve anason gibi hammaddelerin kalitesi, rakının tadını ve kalitesini doğrudan etkiler. Kaliteli hammaddelerin kullanılması, fiyatın artmasına neden olabilir. The spirit base for cordials is often neutral, but it certainly doesn't have to be. A robust spirit like whiskey, for example, can mix beautifully with other flavoring agents. Common flavors include fruits ranging from stone fruit to citrus and berries to nuts, as well as coffee and chocolate and even aromatic spices and seeds. Some liqueurs include a touch of cream to round out the other tasty elements. Soğuk su ve buzla servis edilir. Su ve buz, rakının sertliğini azaltarak içimi daha keyifli hale getirir.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop