Anaftin spray, 15 ml, Sinclair Pharma

£333.335
FREE Shipping

Anaftin spray, 15 ml, Sinclair Pharma

Anaftin spray, 15 ml, Sinclair Pharma

RRP: £666.67
Price: £333.335
£333.335 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Anaftin® Baby Gel gingival este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingia de disconfort şi durere. Componentele sale naturale contribuie la reducerea durerii şi a roşeţei în zonele afectate. Apă, PVP, maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Aloe barbadensis, gumă xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus

Verificaţi dispozitivul medical înainte de a-l utiliza, urmărind orice semn de uzură şi aveţi grijă ca pe durata aplicării gelului nicio parte a capului aplicator să nu se detaşeze accidental. Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai utilizaţi dispozitivul. Anaftin® Spray contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceraţiilor aftoase, precum şi leziunilor minore provocate de aparatele şi protezele dentare. De asemenea, este indicat şi pentru ulceraţiile aftoase difuze. Az íny és az állkapocs óvatos masszírozása ujjbeggyel. Használhat ujjra húzható szilikon eszközt vagy kamillateába áztatott vattapálcikát, hogy enyhítse a kellemetlen érzést. Az Anaftin® Baby fogínygél applikátora puha szilikonszálai tökéletesek erre a célra. elviselhetetlen fájdalom annak ellenére, hogy kerüli a fekélyt kiváltó ételeket és vény nélkül kapható fájdalomcsillapítót szed,

Anaftin® Baby fogínygél

Felnőtteknél fájdalomcsillapítót lehet szedni a fájdalom enyhítésére. Egyes fájdalomcsillapítók, például a paracetamol és az ibuprofen, kisgyermekeknek is adható változatban is elérhetők. Ezeket csak végső esetben szabad alkalmazni a fogzással küzdő baba fájdalmának enyhítésére. Ha semmi más nem segít, beszéljen gyermekorvosával, és kérdezze meg, hogy használható-e ez a kezelés! A fogzás végső soron fiziológiás/természetes folyamat, így lehetőség szerint kerüljük a babák érzékeny idegrendszerét befolyásoló gyógyszerek alkalmazását. Vegye át rendelését díjmentesen 180 BENU Gyógyszertár egyikében! Figyelem, az elérhető készletek gyógyszertáranként eltérhetnek! Megrendelését a rendelés átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával egyenlítheti ki. Belföldi futárszolgálat valamint személyes átvétel Postaponton vagy csomagautomatában az utánvét kezelés díja a rendelés összegétől függetlenül 199 Ft. A fájdalomcsillapítók a fájdalom mérséklése érdekében alkalmazott gyógyszerek. A gyógyszereknek azonban mellékhatásai lehetnek.

A fogzás akár 2 évnél hosszabb ideig is eltarthat. Normális esetben a gyermek megszokja ezt az érzést, és a később kibújó fogakra már nem reagál olyan erősen, mint az elsőkre. A baba az átlagosnál nyűgösebb és érzékenyebb. Éjszaka nyugtalanabbul alszik, többet sír és a szokásosnál kevesebbet eszik. Az ínye vörös, többnyire duzzadt is. Különösen javasolt a gyógyszertárból beszerezhető speciális fogínygélek, például az Anaftin® Baby fogínygél használata. Az érintett terület lefedésével enyhíti a fájdalmat, és nem tartalmaz fájdalomcsillapítót. Anaftin® Baby gel kod nicanja zuba ima posebno dizajniran aplikator s glatkom silikonskom četkicom. Četkica nežno masira desni. Na taj način nadraženo tkivo se opušta i smanjuje neugodan osećaj u desnima.Ez a következőkkel magyarázható: azon a területen, ahol a fog kibújik, gyakran kellemetlen érzés, nyomás és feszülés jelentkezik az állkapocsban, a megnövekedett vérkeringés és érrendszer-permeabilitás pedig ödémát okozhat. Ettől az íny kivörösödhet és megduzzadhat – fájdalmat és kellemetlen érzést okozva.

Budapest meghatározott területén belül az egyéb és a vény nélkül kapható gyógyszereket a BENU Budapest Csillag Gyógyszertár szakszemélyzete szállítja házhoz 1-3 munkanapon belül, aki a kiszállított termékekkel kapcsolatban felvilágosítást tud adni. A szolgáltatás csak bankkártyás előrefizetéssel érhető el. A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă.A fogzás során tapasztalható fokozott nyáltermelés miatt a baba szája, nyaka és mellkasa gyakran átnedvesedik, ami a bőr irritációjához és kipirosodásához vezethet. A kendő vagy előke jó szolgálatot tehet a nedvesség felszívásában és a bőr szárazon tartásában. Anaftin® Spray conţine polivinilpirolidonă (PVP) şi acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejând zonele afectate printr-o barieră mecanică şi ameliorând astfel durerea provocată de terminaţiile nervoase expuse.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop